Skip to content
Home » Custom-tokenien maailma

Custom-tokenien maailma

Jossain vaiheessa innostuin työstämään erilaisia tokeneita ihmisten käyttöön, sekä pyynnöstä että omaksi ilokseni.

Tokenisivun löydät täältä omasta, hyvin piilotetusta osiosta. Käyttäkää kuten parhaiten näette, mutta sovitaan kaupallisista jutuista sitten erikseen, pistäkää vaikka viestiä jos tulee mieleenkään. Toiveita saa myös lähettää samaa reittiä, vaikka toteutumista en lupaa!

Kuvat ovat valmiiksi MtG-kortin koossa 300 DPI -resoluutiolla. Mitään leikkausvaraa (bleed) niissä ei ole, joten kannattaa olla tarkkana tai printata aavistuksen isompina. Artit olen generoinut Midjourneylla (kuten muuten myös valtaosan tämän sivun muusta grafiikasta), ja tekstit sun muut lisäykset ja pienet editoinnit suomalaisena käsityönä Photoshopilla.

Kommentit

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.