Skip to content
Home » Ylämaa II – Save the date!

Ylämaa II – Save the date!

Turussa tutisee taas 23.9.2023! Viime vuonna lähdin järjestämään uutta suurta, kenties vuosittaista highlander-tapahtumaa. Tuloksena syntyi ensimmäinen Ylämaa-turnaus lauantaina 24.9.2022, jolloin 53 innokasta haikuttelijaa kokoontuivat paikalle.

Tämän vuoden turnaus tulee toistamaan suht samaa kaavaa. Aika on suunnilleen sama, paikka on sama, turnausrakenne on sama. Sain jonkun verran kävijäpalautetta viime kerralla (kiitos!), joiten pohjalta tilannetta voidaan lähteä parantamaan. Suunnitelmissa olisi ainakin saada pelejä videoitua sekä toivottavasti järjestää jonkinlainen juoma- ja ruokamyynti paikan päälle – jälkimmäiseen tarvitaan kuitenkin jokin ulkoinen toimija.

Lisätiedot – mukaanlukien ennakkoilmoittautuminen – tulevat myöhemmin kesän aikana. Päivämäärä ja paikka on kuitenkin jo lyöty lukkoon, ja viime vuonna menomestoille päässeille kuvio tulee olemaan tuttu.

Kommentit

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.